login
Inicia sessió

register
Registra't

Sota Sospita

Vaga del 14N

No aquesta no és una publicació sobre cap tema nou. Després de la jornada de vaga d'avui necessito buidar el cap de pensaments i opinions, se que no ho llegirà ningú però tampoc ho necessito. No estic content del resultat de la vaga. És a dir, jo he estat gairebé tot el dia al carrer i penso que ha sigut molt productiu per a tot aquell qui s'ha fegit a ella, però no tinc bones sensacions. Cada vegada escolto mes opinions de les vagues, són útils? S'ha de violar el dret del treball? S'ha de fer més o menys ús de la violència?

No puc entendre com encara amb la merda que tenim al capdemunt, hi hagi tantissima gent que ens mira malament, que no s'uneix a la causa, que critica i critica. No m'entra al cap de cap manera. La única resposta que tinc és que l'esperit crític de les persones s'ha fos, ha mort, o més aviat, mai ha aparegut en ningú de nosaltres. Puc entendre que hi ha persones que no es poden permetre el luxe de que els i treguin una quantitat important de sou per aswsistir a una vaga. Siguem realistes, la classe obrera no està per perdre encara més diners. Si algú ja arriba just, no pot perdre més diners. És un debat delicat, és el dret individual contra el col·lectiu i crec que no té una deducció senzilla.

Al final m'entren ganes de rendirme, fer tot el que pugui per sobreviure a aquest món capitalista i anar passant així els meus dies sense pensar en els demès ni en el món, només mirar per mi. Evidentment no ho faré, no puc ara ja mirar cap a un altre banda, però no entenc com pot ser tant fàcil per altres fer-ho. Crec que és l'hora de buscar un recurs més que la vaga general per tal de que se'ns escolti d'una punyetera vegada, no tinc ni la més remota idea de com, però ho necesitem. De mentres, seguiré als carrers amb tota aquesta gran família que hem format avui de persones fartes d'espanya i del model econòmic dominant. Ara cal reflexionar i dedicar-se en el 25N, trascendental per Catalunya. No podem cometre més errors, ens i va el futur.

Bona nit.

Comentaris (2)14-11-2012 23:45:05

jordi1899, 15-11-2012 15:39:41

Bfff , dificil d'analitzar tot això. Jo crec que hi han hagut 3 motius per les quals la gent ha fet vaga. 1-Ha sortit per la tele, el dia 31 d'octubre es va convocar una vaga general per part de la CGT i qui va anar ? Ni el tato.Perque? No va sortir per la tele, no es va publicitar.Si partim d'aquest punt, la gent fa el que diu la tele que ha de fer. 2-Por, la gent te por. No solsament por a la policia, sino als piquets, molta gent tenca perque te por que li destrossin el local.Aquesta gent tambe conta a la vaga general ? Si , es clar, pero no ens serveix.I la tercera i la mes "minoritaria", hi ha gent que sap el que fa, sap on vol anar, potser no sense saber com, potser estem estancats fent vagues generals de 1 dia, la vaga es una de les moltes alternatives que existeixen, es un simple crit rebel per dir-li al govern que estas enfadat.La desobediencia fiscal es una altre forma molt mes eficaç crec jo, pero mes complexa.No tothom es capaç de desobeir i actuar conjuntament. I ja callo que m'he enrollat molt xD Salut !

clockworkclockwork blog, 17-11-2012 15:29:21

Doncs així mai s'avançarà enlloc, sembla que sempre hi hagi d'haver "el mort" en l'assumpte per intentar quelcom. Amb això em refereixo a que tothom hauria de patir com pateixen algunes families per a poder empatitzar més amb elles. Tot és una cadena però, tinc una paranoia mental al cap bestial, i en el fons m'adono de la meravella que ha aconseguit el capitalisme, ha lligat tant tots els seus cables que sembla que no es pot sortir d'aquí. És esfereidor...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: